Společenství vlastníků A10 Famfulíkova

Informace 06/2020

30.06.2020

V poslední době nás znepokojuje množící se odkládání odpadů ve společných prostorách a mimo sběrné nádoby. Dovolujeme si Vás upozornit, že se jedná o přestupek proti vyhlášce o ukládání odpadů, za což hrozí pokuta 50 000 Kč! Pokud se tyto přestupky budou řešit, můžeme a poskytneme orgánům činným v přestupkovém řízení kamerové záznamy.

Dále bychom Vás chtěli upozornit, že zpevněné plochy za domem neslouží k parkování vozů! Takto parkující řidiči se vystavují uložení pokuty za nesprávné parkování.

Začátkém června byly po krajích nájezdů před a za domem umístěny betonové kostky a květináče. Tímto krokem chceme zajistit zklidnění situace v okolí domu a zabránění najíždění a průjezdu vozidel v blízkosti domu.

Plánovaná odstávky teplé vody bude pro náš dům v termínu 11.7. - 17.7.2020. Více informací na stránkách Pražské teplárenské a. s. (www.ptas.cz/odstavky-a-poruchy).

Dále nabízíme vlastníkům bytů možnost elektronické komunikace. Tato komunikace zahrnuje všechny podstatné dokumenty (vyúčtování, pozvánky na shromáždění, atd.) a informace umístěné na nástěnkách. V případě, že o tuto službu máte zájem, ozvěte se s Vašim kontaktem na podatelna@sa10famfulikova.cz.